Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Μυστικές δομές του ΝΑΤΟ και επιχείρηση Gladio “βλέπει” στο πραξικόπημα το σύστημα Ερντογάν!

Μυστικές δομές του ΝΑΤΟ και  επιχείρηση Gladio

Το καθεστώς Ερντογάν συντηρεί με κάθε τρόπο και μέσο το κλίμα συνωμοσιολογίας για την απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του.Τα πραξικοπήματα από μόνα τους,ακόμη και τα αποτυχημένα,έχουν μεγάλες δόσεις συνωμοσίας.Ο Ερντογάν όμως θέλει να περάσει στην τουρκική γνώμη την άποψη ότι στο εσωτερικό της χώρας δεν υπήρχε καμία αφορμή που να δικαιολογεί ακόμη και την σκέψη για ανατροπή του.Αυτή την επιθυμούν μόνο κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι στο εξωτερικό.

Κάπως έτσι έχει αρχίσει ένας διαγωνισμός σεναρίων.Το τελευταίο και πιο ενδιαφέρον είναι αυτό που έγραψε η

η γερμανική εφημερίδα Deutsche Wirtschafts Nachrichten. Ένας “μυστικός στρατός” του ΝΑΤΟ οργάνωσε κι εκτέλεσε μια νέα επιχείρηση Gladio κατά του καθεστώτος Ερντογάν.

Τα τουρκικά αλλά και τα ρωσικά ΜΜΕ -που όλο και περισσότερο ταυτίζονται μετά από το πραξικόπημα- γράφουν για μια “μυστική παράλληλη δομή” την οποία χρησιμοποίησαν μέσω του ΝΑΤΟ Αμερικανοί και Βρετανοί για να ανατρέψουν τον Ερντογάν.Φυσικά σ΄ αυτό το “σκοτεινό σύστημα” έχει κάποια συμμετοχή ο Γκιουλέν κατά τα τουρκικά ΜΜΕ.

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι μιλούν ανοιχτά για επιχείρηση Gladio την παράλληλη “δομή” του ΝΑΤΟ που υπήρχε στο παρελθόν!

Ο πρώην επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών  Bülent Orakoglu,προχωρά ακόμη περισσότερο υποστηρίζοντας ότι   οι μυστικές δομές του ΝΑΤΟ είναι ενεργές όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.Στόχος τους; Η διάλυση της ΕΕ! Κάποιος να του πει ότι διαλύεται από μόνη της…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης