Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Μπουρλότο” Ζουράρι με δήλωση για τα νησιά:”Δεν πειράζει να χάσουμε μερικά τη γλώσσα να μη χάσουμε”

Ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις άναψε νέες φωτιές στην κυβέρνηση, με μία δήλωσή του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. “Δεν πειράζει να χάσουμε μερικά νησιά, αρκεί να μην χάσουμε τη γλώσσα μας”, είπε αναφερόμενος στις προκλήσεις Ερντογάν. Οι απόψεις του κ.Ζουράρι για τα εθνικά θέματα, είναι γνωστές και απολύτως πατριωτικές. Γι΄ αυτό και ο καθ΄ όλα υπερβολική “εξίσωση” που έκανε, θέλοντας προφανώς να αναδείξει την σημασία της γλώσσας, προκάλεσε αίσθηση. Τόση που αμέσως ο υπουργός Παιδείας που καθόταν ακριβώς δίπλα του, προσπάθησε να “συμμαζέψει” τα πράγματα…

Λίγο αργότερα ο κ.Ζουράρις μιλώντας στον Real fm 97,8 και στον Νίκο Στραβελάκη, επέμεινε στην δήλωσή του και επιτέθηκε στους δημοσιογράφους που αναπαρήγαγαν τη δήλωσή του.

Τόνισε μάλιστα ότι έχει σημασία ότι η δήλωση αυτή δεν γίνεται από έναν οποιονδήποτε υπουργό από τον Κώστα Ζουράρι, λέγοντας ότι τον γνωρίζουν στα νησιά, θυμίζοντας παράλληλα την αντιστασιακή του δράση και επαναλαμβάνοντας ότι αγωνίστηκε για να μπορεί οποιοσδήποτε να λέει την άποψή του.

Όπως και να ΄χει η επιμονή του σε μια ατυχέστατη δήλωση δεν βοηθά . Και λέμε ατυχέστατη, γιατί επαναλαμβάνουμε ότι οι θέσεις Ζουράρι για τα εθνικά θέματα είναι γνωστές από πολλές δημόσιες τοποθετήσεις του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης