Υποστηριξε το militaire

“Μου ζήτησαν να κάψω ελληνική σημαία που βρέθηκε στα Ίμια”! Βατραχάνθρωπος αποκαλύπτει

Militaire News

Εικοσιένα χρόνια μετά τη νύχτα των Ιμίων, μια αποκάλυψη του επικεφαλής των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού ο οποίος επιχειρούσε στην περιοχή,θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Όπως είπε αποκλειστικά στο Star και στον Λάμπρο Δεμερτζή,ο απόστρατος υποναύαρχος Γιώργος Κολιτσόπουλος ,μετά από τη κρίση των Ιμίων ,ανώτατοι Έλληνες αξιωματικοί, του ζήτησαν να πάρει Ελληνική σημαία που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στα βράχια των Ιμίων και να την κάψει. Εκείνος όμως την φύλαξε.

Λίγες μέρες μετά τη νύχτα των Ιμίων, στην περιοχή παραμένουν πολεμικά σκάφη της Ελλάδας και της Τουρκίας, το Λιμενικό και κομάντος της Ελληνικής ακτοφυλακής. Διοικητής της επίλεκτης ομάδας είναι ο  Γιώργος Κολιτσόπουλος. Έχουν εντολή να μην ανέβει κανείς στις νησίδες των Ιμίων.

«Δύο μήνες μετά την κρίση, άγνωστο πως, βρέθηκε στην βραχονησίδα των Ιμίων μια σημαία κάτω, μεγάλη σε μέγεθος μαζί με ένα δάφνινο στεφάνι. Χτύπησαν αμέσως τα τέλια, οι τούρκοι διαμαρτυρήθηκαν και ο κυβερνήτης της φρεγάτας της ελληνικής που παρέπλεε την περιοχή, έδωσε εντολή σε μια ομάδα βατραχανθρώπων εκεί δική μας και με το φουσκωτό πήγαν και την πήραν».

Δείτε τι λέει στο βίντεο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης