Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
29/07/2016 | 20:06
Militaire News

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ: Πως θα γίνει το “κόλπο” της περικοπής! Ο Γιάννης Αντωνιάδης εξηγεί

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ: Πως θα γίνει το

Οι “κύκλοι” του υπουργείου Οικονομικών μετά από τις χλιαρές …διαψεύσεις,σιώπησαν.”Κύκλοι” του ΥΠΕΘΑ ακόμη δεν έχουν μιλήσει.Επώνυμα ή ανώνυμα.Χωρίς να θέλουμε να σας χαλάσουμε το Σαββατοκύριακο ή ακόμη και την έναρξη των διακοπών σε κάποιους,προτείνουμε να διαβάσετε τι υποστηρίζει ο Γιάννης Αντωνιάδης,πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ και ειδικός στα οικονομικά.

Γράφει:

Ιδου τα σενάρια-προτασεις τους, για το νεο μισθολόγιο των Ε.Δ. :

Σήμερα κάποιος Στρκος λαμβάνει πχ 1.500,00ευρώ/μηνα.Με το νέο προτεινόμενο μισθολόγιό τους, θα διαμορφωθεί π.χ. σε 1000 ευρώ οι απολαβές του μισθού + 500 € προσωπική διαφορά, υπέρ του …..Στρκου. (άρα σύνολο 1500).

Του χρόνου με το τρίκ που χρησιμοποιησαν και στις συνταξεις (ν.4387/2016) θα “δοθεί” άυξηση 10% ,άρα 1100 μισθός + 400 ευρώ η προσωπική διαφορά για να κρατηθεί ο μισθός στα ίδια επίπεδα (άρα εμμέσως παγωνουμε και τις όποιες μισθολογικές προαγωγές).

Οι κρατήσεις-μειώσεις όμως στα 1100 € πλέον, θα είναι αναγκαστικά μεγαλύτερες απο τα 1000,οπότε ενώ θα ‘γραφεί ” αύξηση στο μισθό, στην πραγματικότητα θα υφισταται μείωση !!!!!.

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ……KAI AYTO !!!!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης