Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
18/05/2017 | 06:18 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Μεταθέσεις: Οι στρατιωτικοί φωνάζουν όσο κάποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη τους

Μεταθέσεις: Οι στρατιωτικοί φωνάζουν όσο κάποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη τους

Όσο κάποιοι εντός κι εκτός Βουλής παίζουν κομματικά “παιχνιδάκια” στην πλάτη των στρατιωτικών, εμφανιζόμενοι ως αυτόκλητοι προστάτες και σωτήρες τους, τα καθημερινά προβλήματα των στελεχών “τρέχουν” , “φωνάζουν” και αναζητούν λύση. Το οικονομικό θέμα και το νέο μισθολόγιο κυριαρχεί. Και να ΄ταν μόνο αυτό.

Έχουμε αμέτρητες φορές επισημάνει ότι οι στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα που θα μπορούσαν πολύ άνετα να μην υπάρχουν! Γιατί δεν έχουν να κάνουν με χρήματα. Κάποια απ΄ αυτά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι σε συγκεκριμένες στιγμές ίσως και σοβαρότερα από το οξύ οικονομικό πρόβλημα που η συντριπτική πλειοψηφία των στρατιωτικών αντιμετωπίζει.

Το μήνυμα που ακολουθεί  είναι ένα από τα πολλά που έχουν φθάσει στο Militaire.gr. Έχει να κάνει με το πάντα καυτό θέμα των μεταθέσεων.

Διαβάστε τι γράφει ο στρατιωτικός. Κυρίως ας το διαβάσουν οι επίδοξοι “σωτήρες με στολή”.

Είμαι στρατιωτικός.

Τον Ιούλιο πιθανότατα μετατίθεμαι.

Την επόμενη εβδομάδα, κάποιοι γονείς θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν αίτηση εγγραφής των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς μέσω του ΕΣΠΑ.

Αν οι μεταθέσεις δεν βγούνε στις επόμενες δύο εβδομάδες, απλά δεν μπορώ να συμμετάσχω στη διαδικασία αυτή, διότι το voucher εκδίδεται ανά περιοχή.

Όλο το Μάιο κάποιοι γονείς κάνουν εγκαίρως την εγγραφή των παιδιών τους στα νέα σχολεία. Τα δικά μου ενώ αλλάζουν σίγουρα σχολείο, αν δεν βγούνε οι μεταθέσεις μέσα σε δύο μέρες (!!), θα εγγραφούν ίσως τον Σεπτέμβριο. Υπεράριθμα και καταϊδρωμένα. 

Η υπηρεσία, θα έβγαζε και φέτος “νωρίς” τις μεταθέσεις. Είναι μέσα Μαΐου και ήδη έχει αργήσει, ενώ όλα γύρω μας τρέχουν.

Και φέτος ακόμη μια φορά, ουραγοί των εξελίξεων”.

Για το θέμα των μεταθέσεων θα επανέλθουμε μ΄ όσους τις χρησιμοποιούν για πολλούς και διάφορους λόγους. Ευτυχώς η “μηχανή” που ΄χει στηθεί έπεσε στην αντίληψη Αρχηγού Γενικού Επιτελείου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης