Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΣΤΡΑΤΟΣ
26/05/2017 | 07:28 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Μεταθέσεις: “Γιατί χαίρεται και χαμογελά” το ΓΕΣ;

Μεταθέσεις:

Υπάρχει ένα κλίμα ικανοποίησης στο ΓΕΣ για την “ταχύτητα” με την οποία προχώρησαν οι μεταθέσεις φέτος. Το ημερολόγιο γράφει 26 Μαίου, οι μεταθέσεις δεν έχουν γίνει γνωστές στους ενδιαφερόμενους και συνεπώς δεν γίνεται κατανοητό το “κλίμα ικανοποίησης”.

Υπήρξαν πολύ χειρότερες χρονιές. Αυτό είναι γεγονός.Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι επιτυχία να έχουμε φθάσει τέλος Μαίου και να μην έχουν ολοκληρωθεί οι μεταθέσεις. Αντιθέτως…

Επιπλέον δεν είναι μόνο η ταχύτητα που κρίνει αν οι μεταθέσεις πήγαν καλά ή όχι. Είναι και το πόσο μεγάλο ποσοστό παραπονούμενων έχεις.Κι απ΄ότι φαίνεται -μακάρι να κάνουμε λάθος- το ποσοστό δεν θα ΄ναι ασήμαντο. Κυρίως στους χαμηλόβαθμους. Οι περιπτώσεις “ξεχασμένων” σε νησιά που ζητούν για παράδειγμα να πάνε σε μονάδες της Θράκης αλλά και το αντίστροφο  -δεν συζητάμε για αστικά κέντρα- δεν είναι λίγες, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις πληροφορίες που φθάνουν στο Militaire.gr.

Συνεπώς ας πέσουν οι τόνοι κι ας αρχίσουν από τώρα να εργάζονται ώστε οι επόμενες μεταθέσεις να βγουν πραγματικά γρήγορα και να έχουν στόχο “ανθρωποκεντρικό”. Χρειάζεται δουλειά, σχεδιασμός και αποτελεσματικότητα. Το πρόβλημα δεν λύνεται με λόγια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης