Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΤΟΥΡΚΙΑ
01/01/2017 | 10:08 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Μακελειό στη Πόλη: Τα Καλάσνικοφ στόχευσαν την “άρχουσα τάξη” και “εκτέλεσαν” τον Ερντογάν

Μακελειό στη Πόλη: Τα Καλάσνικοφ στόχευσαν την

Όσοι γνωρίζουν την Τουρκία λένε πως το τρομοκρατικό χτύπημα στο νυχτερινό κλαμπ Reina της Πόλης έχει μια διαφορά με τα υπόλοιπα 14 χτυπήματα που έγιναν στην Τουρκία το 2016. Αυτή τη φορά στόχος ήταν οι γόνοι της τουρκικής ελίτ! Οι απόγονοι των ευκατάστατων Τούρκων. Μέχρι τώρα τα θύματα των επιθέσεων ήταν αθώοι πολίτες στο δρόμο που πλήρωσαν με το αίμα τους την αλαζονεία και την απερισκεψία του Ερντογάν. Ο θάνατός τους προκαλούσε φόβο που δεν αφορούσε μόνο στις επιθέσεις. Ο φόβος δεν άφησε ποτέ αυτόν τον αιματοβαμμένο χρόνο να εκφραστεί η λαϊκή οργή για τα αθώα θύματα. Τώρα όμως που τα Καλάσνικοφ σκότωσαν νέες και νέους της ανώτερης οικονομικής τάξης, πολλοί πιστεύουν ότι η οργή θα εκφραστεί  μέσω της άρχουσας τάξης της Τουρκίας. Μέρος της οποίας βεβαίως πλούτισε επί σουλτάνου Ερντογάν.

Όπως μας μεταφέρουν άνθρωποι που έχουν ζήσει στην Πόλη “το νυχτερινό κλαμπ Reina είναι πασίγνωστο στη Πόλη και το επισκέπτονται  μόνο διασημότητες και βέβαια οι οικονομικά ισχυροί . Το να φθάνει η τρομοκρατία σ΄ έναν τέτοιο χώρο είναι κάτι που το καθεστώς Ερντογάν πολύ δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί. Όπως και το γεγονός ότι σ΄ ένα 12μηνο στο τουρκικό έδαφος έχουν γίνει 15 αιματηρές επιθέσεις!

Η ανοχή για τον Ερντογάν,όσο ισχυρός κι νομίζει ότι είναι, τελειώνει. Το μακελειό στο κλαμπ Reina μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις στην Τουρκία.

Το βίντεο είναι από τη στιγμή της επίθεσης. Διακρίνονται κάποιες από τις ριπές που “θέρισαν” αθώο κόσμο.

https://youtu.be/IJr-1qtLY3k

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης