Υποστηριξε το militaire
Breaking News Απόστρατοι
11/07/2017 | 06:31 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Κάποιοι θέλουν ξανά “κόμμα στρατιωτικών” και κάνουν “πρέσινγκ” σε Αρχηγούς που λένε ΟΧΙ

Κάποιοι θέλουν ξανά

Η δημιουργία “στρατιωτικού κόμματος” είχε συζητηθεί σχεδόν αμέσως μόλις προέκυψε η κρίση στη χώρα. Το εγχείρημα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας δεν είχε την επιτυχία που υπολόγιζαν οι εμπνευστές του. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι σε κάποιους κύκλους η εκ των πραγμάτων ανεπιτυχής συνταγή εξακολουθεί να ΄ναι ελκυστική.

Τα σενάρια εξυφαίνονται και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους χωρίς να ΄χουν ερωτηθεί τοποθετούνται δυο γνωστοί στρατηγοί: ο “συνήθης ύποπτος” Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, το όνομα του οποίου έχει “παίξει” σχεδόν σ΄ όλα τα κομματικά επιτελεία και ο πιο “φρέσκος” σε τέοια σενάρια Χρίστος Μανωλάς. Ουδείς από τους δύο έχει δείξει ενδιαφέρον. Μπορεί να είναι και οι δύο πολιτικοποιημένοι, αλλά εμπλοκή με κόμμα παλαιό ή νέο δεν υπάρχει στον ορίζοντα.

Ο πρώην ΥΕΘΑ και Επίτιμος Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος δέχτηκε στο παρελθόν και δέχεται ακόμη προτάσεις, αλλά καμία δεν μπορεί να καλύψει τις προϋποθέσεις που επιδιώκει ο Στρατηγός. Ο Μανωλάς από την άλλη αυτή τη περίοδο δεν πρόκειται να εγκαταλείψει για κανένα λόγο την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης