Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Η Τουρκία εχθρικό κράτος σε σενάριο άσκησης του ΝΑΤΟ” γράφει τουρκική εφημερίδα

Το καθεστώς Ερντογάν μέσω των ΜΜΕ που ελέγχει “παίζει” το “αντιδυτικό” σενάριο,παρουσιάζοντας την Τουρκία …ως θύμα. Ενδεικτικό το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Star,σύμφωνα με το οποίο το ΝΑΤΟ κάνει ασκήσεις στη Μεσόγειο για “να περικυκλώσει την Τουρκία”!

“Οι ΗΠΑ, η Γερμανία και η Ελλάδα έχουν ξεκινήσει άσκηση με την ονομασία  “Άρτεμις” που στόχο έχει την Τουρκία”,γράφει η εφημερίδα.

“Οι ΗΠΑ, οι οποίες επέλεξαν  τις τρομοκρατικές οργανώσεις,  PKK / PYD ως συμμάχους εξοπλίζοντάς τους κμε βαριά όπλα, έκαναν ένα ακόμα βήμα εναντίον της Τουρκίας”,γράφει αναφέροντας ότι το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί την Ελλάδα εναντίον της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα  Star, η άσκηση γίνεται λόγω  της επιμονής της Τουρκίας να αγοράσει τους S-400 από τη Ρωσία παρά τις απειλές του ΝΑΤΟ.

Μιλώντας στην εφημερίδα , ο απόστρατος Γκεόρ Φαχρί Ερενέλ δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ, για πρώτη φορά στην ιστορία του, θεωρεί ότι ένα κράτος μέλος είναι  πιθανός  εχθρός.

Η Star σημείωσε ότι η άσκηση  που ξεκίνησε στην Κρήτη με τη συμμετοχή  200 αμερικανών και 370 Γερμανών στρατιωτών θα συνεχιστεί μέχρι τις 9 Νοεμβρίου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης