Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
31/05/2017 | 06:30 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Η μεγάλη αγωνία του Α/ΓΕΕΘΑ και η ανακούφιση! Αλλαγή συναισθημάτων στο ΕΘΚΕΠΙΧ

Η μεγάλη αγωνία του Α/ΓΕΕΘΑ και η ανακούφιση! Αλλαγή συναισθημάτων στο ΕΘΚΕΠΙΧ

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Β.Αποστολάκης δεν είναι εξωστρεφής και εκδηλωτικός και σ΄ ευχάριστες και σε δυσάρεστες καταστάσεις. Είναι χαρακτηριστικό των “βατράχων” που εκπαιδεύονται για να αντιμετωπίζουν τα πάντα με ψυχρή λογική. Γι΄ αυτό κι έκανε εντύπωση σε πολλούς η αντίδρασή του στην περίπτωση της εγκατάλειψης του Mirage 2000.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε για το περιστατικό την ώρα που ήταν στην συνάντηση με τον τον Ανώτατο Συμμαχικό Διοικητή Μετασχηματισμού (Supreme AlliedCommander Transformation) Denis Mercier

Αμέσως κατέβηκε στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων. Το μοναδικό που ρώτησε κοφτά ήταν αν υπάρχει επαφή με τον πιλότο του Mirage 2000. Η αρνητική απάντηση τον “σκοτείνιασε”. Λίγα λεπτά αργότερα ο πιλότος εντοπίζεται αλλά ο Α/ΓΕΕΘΑ παραμένει “σφιγμένος” μέχρι να τον ακούσει να επικοινωνεί. Μόλις άκουσε την πρώτη του επαφή ,όπως λένε κάποιοι που βρίσκονταν στο ΕΘΚΕΠΙΧ, ο Αποστολάκης έδειξε για πρώτη φορά ότι οι “βάτραχοι” εκτός από ψυχή έχουν και συναισθήματα. Όσοι τον γνωρίζουν χρόνια λένε ότι “ποτέ δεν τον έχουμε ξαναδεί τόσο ικανοποιημένο και ανακουφισμένο”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης