Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική
18/01/2017 | 12:55 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Η ανοχή στη Χρυσή Αυγή μέχρι πότε θα κρατήσει;

Η ανοχή στη Χρυσή Αυγή μέχρι πότε θα κρατήσει;

Πάλι στη δικαιοσύνη οι Χρυσαυγίτες,μετά από τα χθεσινά έκτροπα στο Πέραμα. Πάλι λέμε, γιατί όλο στη δικαιοσύνη ακούμε ότι τους πάνε,αλλά από κει και πέρα …το χάνουμε το το θέμα. Μέχρι και ο κατ΄ ομολογία του δολοφόνος του Φύσσα σπίτι του είναι!

Η Χρυσή Αυγή δοκιμάζει τις αντοχές του συστήματος και πάντα απ΄ ότι φαίνεται βρίσκει κερκόπορτες… Ως πότε θα το επιτρέπουμε;

Ως πότε θα ξεχνάνε κάποιοι ότι η δημοκρατία έχει κανόνες λειτουργίας και μηχανισμούς που υπάρχουν για να την προστατεύουν απ΄ όσους ευθέως και δια της βίας την αμφισβητούν;

Βία δεν είνα μόνο τα νταηλίκια των βουλευτών της ΧΑ εδώ κι εκεί…Βία ασκούν και οι οπαδοί της που στέλνουν απειλητικά e mail σε δημοσιογράφους ,υβριστικά όπως έκαναν στην αξιόλογη συνάδελφο Μαρία Δεναξά, όλοι όσοι παριστάνουν τους “εθνικιστές”. Στην πραγματικότητα ποντάρουν …στον επόμενο που θα σπεύσουν να ζητήσουν διορισμό.

Δεν έχουμε καμία ψευδαίσθηση ότι κάτι θ΄ αλλάξει κι έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι κάποιοι τελικά επιθυμούν αυτή την άτυπη ασυλία σε τέτοια φαινόμενα βίας.

Δείτε τι μήνυμα έγραψαν στην Μαρία Δεναξά για να καταλάβετε τι συμβαίνει και ουδείς ασχολείται.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης