Υποστηριξε το militaire
Breaking News Διεθνή ΤΟΥΡΚΙΑ
24/11/2016 | 22:52 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“Ελπίζουμε η Τουρκία να πήρε το μάθημά της”! Δήλωση της Μόσχας λίγο μετά το βομβαρδισμό Τούρκων στη Συρία

Μπορεί να πρόκειται για μια απλή σύμπτωση…Λίγες ώρες μετά από τον βομβαρδισμό τουρκικών δυνάμεων από αέρος εντός της Συρίας η Λιάνα Μυστακίδου έγραφε στο Militaire.gr για το ερώτημα που απασχολούσε το καθεστώς της Άγκυρας: Ποιος έκανε την επίθεση κατά των τουρκικών δυνάμεων με αποτέλεσμα τρεις νεκρούς και 21 τραυματίες; Οι Σύριοι ή οι Ρώσοι;Να σημειώσουμε ότι σήμερα είναι η επέτειος της κατάρριψης του ρωσικού SU-24 από τους Τούρκους!

Λίγο αργότερα το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Ρωσίας ,το TASS μετέδιδε δήλωση της εκπροσώπου του Ρώσου ΥΠΕΞ ,της Μαρίας Ζαχάροβα με τίτλο: “Ελπίζουμε η Τουρκία να πήρε το μαθήμά της”!!! Το τηλεγράφημα του TASS συνόδευε η φωτογραφία από το μνημείο του νεκρού Ρώσου πιλότου!

Η δήλωση αναφερόταν στις σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας με τη Ζαχάροβα να λέει πόσο δύσκολο είναι να επανέλθουν οι σχέσεις χωρών σε καλό επίπεδο,μετά από τέτοια δυσάρεστα γεγονότα. Και πρόσθεσε: 

“Η Ρωσία πιστεύει ότι η Τουρκία έχει πάρει ένα μάθημα από την τραγωδία του περασμένου έτους όταν ένα ρωσικό Su-24  καταρρίφθηκε από την Τουρκία και ένας πιλότος μας σκοτώθηκε”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης