Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Εκτέλεση ιμάμη στη Νέα Υόρκη και πρόταση από τη Γερμανία για “εξορία προσφύγων”!

Εκτέλεση ιμάμη στη Νέα Υόρκη και πρόταση από τη Γερμανία για

Δεν πάμε καθόλου καλά.Όχι μόνο στην Ελλάδα.Στη Νέα Υόρκη ιμάμης και ο βοηθός του εκτελούνται μέσα στο δρόμο.Και στη Γερμανία η επικεφαλής της ακροδεξιάς προτείνει να μεταφερθούν πρόσφυγες και μετανάστες σε “νησιά εκτός Ευρώπης”! Όποιοι πιστεύουν ότι με τη βία θα αντιμετωπιστούν προβλήματα όπως αυτά των φανατικών ισλαμιστών και του προσφυγικού θα πρέπει να θυμηθούν ότι και τα δύο προβλήματα η βία τα προκάλεσε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ:

Ένας ιμάμης και ο βοηθός του σκοτώθηκαν χθες από τα πυρά ενός αγνώστου κοντά σε τέμενος της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε η αστυνομία, η οποία δεν έχει διαπιστώσει ακόμη τα κίνητρα του δράστη του εγκλήματος.

Ο 55χρονος ιμάμης Μολάμα Ακόντζι και ο 64χρονος βοηθός του Τάρα Ούντιν πυροβολήθηκαν στο κεφάλι λίγο πριν από τις 14:00 τοπική ώρα (21:00 ώρα Ελλάδος) στην εργατική συνοικία Όζον Παρκ, στο Κουίνς.

Οι δύο άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Jamaica, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ιμάμη Ακόντζι και υπέκυψε στα τραύματά του ο βοηθός του Ούντιν, διευκρίνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο AFP.

Η αστυνομία γνωστοποίησε ότι προς το παρόν δεν γνωρίζει τα κίνητρα του δράστη.

“Τίποτε δεν δείχνει στην προκαταρκτική έρευνα ότι αποτέλεσαν στόχο λόγω της πίστης τους”, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο ύποπτος για την διάπραξη του εγκλήματος, ο οποίος διαφεύγει, πλησίασε τα δύο θύματά του από πίσω. Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν μετά τους πυροβολισμούς να απομακρύνεται από τον τόπο του εγκλήματος με ένα περίστροφο.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι δύο άνδρες σκοτώθηκαν την ώρα που έβγαιναν από το τέμενος Αλ Φούρκαν Τζέιμ Μάστζιντ μετά την προσευχή, με θρησκευτική ενδυμασία.

“Όταν ένας θρησκευτικός αξιωματούχος σκοτώνεται μέρα μεσημέρι στους δρόμους του Κουίνς, οφείλουμε να παραμείνουμε ενωμένοι ως κοινότητα και να αξιώσουμε δικαιοσύνη!”, έγραψε στο Twitter ο εκπρόσωπος της συνοικίας στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης Έρικ Ούλρικ.

Σύμφωνα με εικόνες που αναρτήθηκαν στο Twitter, δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ κοντά στον τόπο του εγκλήματος, φωνάζοντας: “Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη”.

“Φανταστείτε ο πατέρας σας να σκοτώνεται χωρίς λόγο (…) Όταν σιωπούμε επιτρέπουμε στα εγκλήματα αυτά να συνεχίζονται”, δήλωσε παράλληλα η Άφαφ Νάσερ, διευθύντρια της κύριας αμερικανικής ένωσης υπεράσπισης των μουσουλμάνων CAIR (Συμβούλιο Αμερικανο-Ισλαμικών Σχέσεων) για την περιοχή της Νέας Υόρκης.

Μια σημαντική μουσουλμανική κοινότητα, κυρίως από το Μπανγκλαντές, κατοικεί στο Όζον Παρκ.

AfD: Να μεταφερθούν οι μετανάστες σε νησιά εκτός Ευρώπης

Η επικεφαλής του αντιμεταναστευτικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) δήλωσε πως το Βερολίνο πρέπει να στείλει τους πρόσφυγες που τα αιτήματα ασύλου τους απορρίφθηκαν και τους παράτυπους μετανάστες σε νησιά έξω από την Ευρώπη και να μετατρέψει την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων σε μια υπηρεσία για την μετανάστευση.

Η ηγέτης του κόμματος Φράουκε Πίτρι διατύπωσε τις εν λόγω προτάσεις σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο στην εφημερίδα Bild.

“Οι παράτυποι μετανάστες και οι αιτούντες άσυλο, οι αιτήσεις των οποίων απορρίφθηκαν θα εγκατασταθούν σε δύο νησιά εκτός Ευρώπης που τελούν υπό την προστασία των Ηνωμένων Εθνών”, δήλωσε η Πίτρι, δίχως να αναφέρει τα ονόματα των νησιών που εννοούσε.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ερμήνευσαν τα σχόλια της, τονίζοντας ότι αναφερόταν στα δύο νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού, Ναούρου και Μανούς, όπου η Αυστραλία χρηματοδοτεί κέντρα φιλοξενίας αιτούντων άσυλο. Η αυστραλιανή κυβέρνηση τους έχει διαμηνύσει ότι δεν μετεγκατασταθούν ποτέ στην Αυστραλία.

“Προτείνω την μετατροπή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Προσφύγων σε μια υπηρεσία μετανάστευσης που θα εξασφαλίζει ότι όλοι οι παράτυποι μετανάστες θα φύγουν από αυτή την χώρα το ταχύτερο δυνατό”, πρόσθεσε η Πίτρι.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων έχει κατακλυστεί από εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις ασύλου από το περασμένο έτος.

Η μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη και η εισροή ενός και πλέον εκατομμυρίων προσφύγων στην Γερμανία την περασμένη χρονιά ήταν ένας από τους κύριους λόγους αύξησης των ποσοστών της AfD. Το κόμμα καταλαμβάνει πλέον έδρες στα οκτώ από τα δεκαέξι κοινοβούλια των ομόσπονδων κρατιδίων της Γερμανίας και αναμένεται να συγκεντρώσει σημαντικά ποσοστά στις τοπικές εκλογές που διεξαχθούν τον επόμενο μήνα στο Βερολίνο και στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία.

Νωρίτερα αυτό το χρόνο, η Πίτρι προκάλεσε κατακραυγή προτείνοντας να παραχωρηθεί στις δυνάμεις ασφαλείας η δυνατότητα να κάνουν χρήση των όπλων τους εναντίον των παράτυπων μεταναστών.

Οι περισσότεροι από ένα και πλέον εκατομμύριο μετανάστες που έφτασαν στην Γερμανία τον περασμένο χρόνο είναι πρόσφυγες που δραπετεύουν από τον πόλεμο και τις διώξεις στην Συρία, στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης