Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Δεν συζητάμε ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ νησιών ακόμη κι αν αποσύρετε τη Στρατιά του Αιγαίου κ.Ερντογάν

Δεν συζητάμε ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ νησιών ακόμη κι αν αποσύρετε τη Στρατιά του Αιγαίου κ.Ερντογάν

Από το πουθενά και χάρη στις ανοησίες που γράφονται στο ελληνικό διαδικτύο, οι Τούρκοι επιχειρούν να αναζωπυρώσουν το θέμα της αποστρατικοποίησης νησιών του Αιγαίου!

Δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει τέτοιο θέμα ούτε σ΄ επίπεδο θεωρητικής συζήτησης.

Δεν μπορεί να υπάρξει ακόμη κι αν η Τουρκία -πράγμα απίθανο- αποφασίσει να αποσύρει τη Στρατιά του Αιγαίου από τα παράλια της Σμύρνης.

Οι αιτίες είναι πάρα πολύ απλές:

•Ο Αττίλας στην Κύπρο το 1974. Η Τουρκία μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να επιχειρήσει στρατιωτική επιχείρηση ανάλογη του Αττίλα και σε ελληνικά νησιά. Η συνθήκη των Παρισίων του 1947 που επιακλείται -παραχώρηση των Δωδεκανήσων από την Ιταλία στην Ελλάδα- μπορεί να προβλέπει αποστρατικοποίηση. Η πρόβλεψη ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με αποκλειστικη ευθύνη της Τουρκίας

•Η συμπεριφορά της Τουρκίας όλα αυτά τα χρόνια είναι επιθετική και βάρβαρη. Δεν έχει σεβαστεί απολύτως καμία συνθήκη. Συνεπώς ας μην πουλά μαθήματα νομιμοφροσύνης η χώρα που μέχρι πρόσφατα συναλάσσονταν με το …ISIS!!! Αλλού αυτά.

•Ακόμη κι αν η Τουρκία προτείνει ή αποσύρει τη Στρατιά του Αιγαίου από τα παράλια της Σμύρνης η Ελλάδα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αποστρατικοποιήσει τα νησιά της. Απλή νομίζουμε η εξήγηση. Η Στρατιά των Τούρκων εύκολα επιστρέφει στα παράλια, τα ελληνικά στρατεύματα πολύ δυσκολα επιστρέφουν γρήγορα στα νησιά.

Συνεπώς δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ προς συζήτηση κι ας λέει ότι θέλει η Άγκυρα και τα “γιοσουφάκια” της.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης