Υποστηριξε το militaire
Άποψη ΠΝ
05/01/2018 | 20:51 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Για προσβολή των “Ειδικών Δυνάμεων” μιλά ο κ.Λοβέρδος που μάλλον ξέρει και από επιχειρήσεις!

Για προσβολή των

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, έκανε λόγο για “προσβολή των Ειδικών Δυνάμεων της χώρας”, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΓΕΝ για την υπόθεση της παρακολούθησης τουρκικού αλιευτικού από τη φρεγάτα ΕΛΛΗ, για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες πως μεταφέρει ναρκωτικά.

Ο κ.Λοβέρδος σε ρόλο καπετάνιου, δήλωσε σήμερα πως είναι αδιανόητο να λένε από το ΠΝ πως δεν μπορούσαν οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων -οι οποίοι ήταν Λιμενικοί αλλά δεν το γνώριζε όταν έκανε την ερώτηση- να κάνουν νηοψία λόγω του καιρού…

Δεν θυμόμαστε ειλικρινά αν ο κ.Λοβέρδος είχε εμπλακεί στην πολιτική το 1996 και που βρισκόταν τη νύχτα των Ιμίων. Κάπως έτσι είχαν σκεφτεί κάποιοι “καπεταναίοι” συνάδελφοί του στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, όταν απαίτησαν από τη στρατιωτική ηγεσία να απονηωθεί το ελικόπτερο από τη φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟ. Το αποτέλεσμα γνωστό…Εκείνο το βράδυ οι καιρικές συνθήκες ήταν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ. Το ίδιο και τη νύχτα της 26ης Μαίου 2016. Κι εφόσον ο κυβερνήτης της φρεγάτας ΕΛΛΗ έκρινε ότι η επιχείρηση δεν μπορούσε να γίνει η γνώμη του κ.Λοβέρδου περισσεύει! Όπως και του κ.Κικίλια που σήμερα έσπευσε να μπει κι αυτός στο “σενάριο” που θέλει κάποιους -ποιους δεν μας λένε όμως- να κάνουν τα στραβά μάτια σε εμπόριο ναρκωτικών!

Επειδή το παιχνίδι των “αποκαλύψεων” στο χώρο των ΕΔ θα συνεχιστεί, ας προσέξουν τουλάχιστον οι βουλευτές να προστατεύουν τις πηγές τους: τη μία παρουσίαζουν αναφορά Ταξίαρχου την οποία ποτέ ο ίδιος δεν κατέθεσε! Και τώρα δεν μπήκαν καν στο κόπο να σβήσουν τις φωνές του πληρώματος της φρεγάτας που ακούγονται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ.Λοβέρδος!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης