Υποστηριξε το militaire
Militaire News

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στην Τουρκία κατά των Κούρδων! Φωτογραφίες με χωριά φαντάσματα

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στην Τουρκία κατά των Κούρδων! Φωτογραφίες με χωριά φαντάσματα

“Γενοκτονία γίνεται και σήμερα στη Τουρκία”! Οι Κούρδοι παρεμβαίνουν στην διαμάχη που πυροδοτεί ο Ερντογάν εναντίον του Πάπα,ο οποίος υπενθύμισε στην Άγκυρα την Γενοκτονία των Αρμενίων.Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι συγκλονιστικές! Χωριά ολόκληρα στην νοτιοανατολική Τουρκία έχουν ξεθεμελιωθεί.Είναι άγνωστο που πήγαν οι κάτοικοι.Όσοι επέζησαν από την βαρβαρότητα των τουρκικών δυνάμεων.Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν ότι η Τουρκία προσθέτει με την την ανοχή των δυτικών άλλη μια μαύρη και αιματοβαμμένη σελίδα στην ιστορία της.

Και η Άγκυρα έχει το θράσος να κατηγορεί τον Πάπα για…σταυροφορίες!

kourdoi2

kourdoi3

kourdoi4

kourdoi5

Νέα ένταση προέκυψε στις σχέσεις της Τουρκίας με το Βατικανό. Σχολιάζοντας το ταξίδι του Πάπα Φραγκίσκου στην Αρμενία και τη σαφή αναφορά του στην γενοκτονία των Αρμενίων του 1915, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Νουρετίν Τσανικλί, δήλωσε ότι «πρόκειται για ατυχείς δηλώσεις», οι οποίες δείχνουν ότι «ακόμη υφίστανται στοιχεία μιας νοοτροπία σταυροφοριών».

 Οι δηλώσεις του Πάπα «δεν χαρακτηρίζονται από ουδετερότητα και δεν περιγράφουν την πραγματικότητα», πρόσθεσε ο Τσανικλί.

 O επικεφαλής του γραφείου τύπου του Βατικανού, πατέρας Φεντερίκο Λομπάρντι, απάντησε, τονίζοντας ότι « αν διαβάσει κανείς με προσοχή τις δηλώσεις του πάπα θα δει ότι δεν υπάρχει τίποτα που να σχετίζεται με πνεύμα σταυροφορίας».

 Πρόσθεσε, δε, ότι «ο Πάπας δεν κάνει σταυροφορίες, δεν προάγει πολέμους, αλλά προάγει την ειρήνη».

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης