Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
15/03/2017 | 06:55 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Γενική κινητοποίηση για το σπίτι του Υπαξιωματικού που κάηκε

Γενική κινητοποίηση για το σπίτι του Υπαξιωματικού που κάηκε

“Γενική κινητοποίηση” για να δοθεί βοήθεια στον Υπαξιωματικό από τη Ξάνθη, το σπίτι του οποίου κάηκε. Πρώτα απ΄ όλα οι συνάδελφοί του απ΄ όλη την Ελλάδα κινητοποιούνται για να βοηθήσουν όπως μπορεί ο καθένας. Οι ΕΔ, ο Στρατός είναι οικογένεια και μάλιστα μεγάλη. Το ελάχιστο που μπορεί να προσφέρει ο καθένας πάντα οδηγεί σε κάτι μεγάλο.

Κινητοποίηση υπήρξε και από την ηγεσία του ΓΕΣ κι αυτό πρέπει να της πιστωθεί. Πως έχει η κατάσταση:

Το απόγευμα της 13ης Μαρτίου ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι Υπαξιωματικού του ΕΣ που βρίσκεται σε χωριό της Ξάνθης, πιθανώς εξαιτίας βραχυκυκλώματος των ηλεκτρικών κυκλωμάτων της σόμπας πέλετ που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί η σύζυγος και το ανήλικο παιδί του, το οποίο πάσχει από σοβαρό νόσημα.

Η πυρκαγιά έκαψε ολοσχερώς μεγάλο μέρος της οικίας του, προκαλώντας πολύ μεγάλες ζημιές στο εσωτερικό του.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Διοικητής του Δ΄ΣΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, με την σύμφωνη γνώμη του Αρχηγού, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή και σε συνεργασία με τον Ταξίαρχο της 25ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο Αστέριο Σαμαρά, διέταξε την ολοκληρωτική ανακατασκευή του καμένου σπιτιού από την Διμοιρία Κατασκευών της Ταξιαρχίας, επιδεικνύοντας το ανθρώπινο πρόσωπο του Στρατού και την ευαισθησία που διακρίνει τους αξιωματικούς του.

Τα στελέχη της Διμοιρίας Κατασκευών έχουν ήδη ξεκινήσει  τις εργασίες ανακατασκευής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαταγή του Στρατηγού Καμπά είναι να επιπλωθεί πλήρως το σπίτι και να αποδοθεί το δυνατόν γρηγορότερα στον άτυχο στρατιωτικό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης