Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική Πρώτη Γραμμή
24/03/2017 | 17:11 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“Βαλκανικός Πόλεμος αν καταρρεύσει η ΕΕ” λέει ο τρομολάγνος Γιούνκερ!

Ανεύθυνα και επιπόλαια ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ “απειλεί” με “Βαλκανικό Πόλεμο” σε περίτπωση που η ΕΕ διαλυθεί! Τίποτα δεν αποκλείεται στον σημερινό κόσμο ,αλλά θα πρέπει να επισημάνουμε δυο πράγματα που μάλλον διαφεύγουν από τον Ζαν Κλοντ:

•Ο πλαντήτης γη υπήρχε πολύ πριν την ΕΕ.

•Επί “ευρωπαϊκής ενοποιήσεως” στα Βαλκάνια,μια χώρα που λεγόταν Γιουγκοσλαβία, διαλύθηκε, με τη Γερμανία να πρωταγωνιστεί στην “θανάτωσή” της.

Που θυμήθηκε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τον Βαλκανικό Πόλεμο;

Προειδοποίησε τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ να μην ενθαρρύνει τις χώρες της ΕΕ να εγκαταλείψουν την Ένωση γιατί τότε υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ένας “Βαλκανικός Πόλεμος”.

Την τρομολαγνική πρόβλεψη -ειδικότητς των Ευρωπαίων αξιωματούχων- την έκανε σε συνέντευξή του  στην εφημερίδα Financial Times.

Είπε μάλιστα ότι μετέφερε αυτή την εκτίμηση  στον Αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς όταν ο τελευταίος επισκέφθηκε τις Βρυξέλλες, τον περασμένο μήνα.

Τι ακριβώς του είπε με αφορμή την υποστήριξη Τράμπ στο Brexit:

 “Είπα στον αντιπρόεδρο: μην τα λέτε αυτά, μην προσκαλείται τους άλλους να φύγουν, επειδή αν καταρρεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχετε ένα νέο πόλεμο στα δυτικά Βαλκάνια”.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιούνκερ προέβλεψε και τη σίγουρη αποτυχία του Brexit.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης