Υποστηριξε το militaire

“Αν η Τουρκία συνεχίσει να μην μας σέβεται να πάμε στη Χάγη”! Ο Σ.Θεοδωράκης μιλά στο Militaire

Militaire News

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλά στο Militaire.gr για τα θέματα της Εθνικής Άμυνας ,τους στρατιωτικούς και τις αλλαγές που κατά τη γνώμη του πρέπει να γίνουν στη δομή των Ενόπλων Δυνάμεων. Δεν το ΄χει ξανακάνει τόσο αναλυτικά. Μιλά για “μικρότερες και σύγχρονες ΕΔ”, για “λιγότερους και καλά πληρωμένους στρατηγούς”, για αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο επιλέγεται η ηγεσία των ΕΔ, για σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας,για κλείσιμο μονάδων και πολλά άλλα.

Για τα ελληνοτουρκικά ο Σταύρος Θεοδωράκης λέει ότι “είναι φανερό ότι η Τουρκία κάνει λάθος…Η Τούρκια πρέπει να καταλάβει ότι ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί προς την Ευρώπη είναι δρόμος που απαιτεί συνεννόηση με την Ελλάδα…Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε προσπάθεια να λύσουμε το Κυπριακό κι αν υπάρχουν μεγάλα ζητήματα να προσπαθήσουμε να τα συζητήσουμε κι αν δεν βρούμε λύση θα το πω κι ας ακούγεται τολμηρό,πρέπει να πάμε στη Χάγη”.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλά ακόμη για την Ευρώπη. Αυτή την Ευρώπη που όλοι φανταζόμασταν αλλά χάθηκε…Για την Ευρώπη όπως αυτή κατέληξε. Εξηγεί γιατί παραμένει φανατικός υποστηρικτής της παραμονής της χώρας στο ευρώ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλά ακόμη για τη θητεία. Τη δική του θητεία στο Διδυμότειχο το 1982. Έχουν ενδιαφέρον οι αναμνήσεις του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης