Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ένας Αρχιλοχίας ευχαριστεί μέσω ΠΟΕΣ τον Α/ΓΕΣ για τη σωτηρία του παιδιού του!

Ένας Αρχιλοχίας ευχαριστεί μέσω ΠΟΕΣ τον Α/ΓΕΣ για τη σωτηρία του παιδιού του!

Το μόλις τεσσάρων μηνών κοριτσάκι του σώθηκε όχι μόνο από θαύμα αλλά και από την παρέμβαση της ηγεσίας του ΓΕΣ. Η ΠΟΕΣ με επιστολή της προς τον Α/ΓΕΣ Βασίλη Τελλίδη μεταφέρει τις ευχαριστίες ενός Αρχιλοχία για την πολύτιμη όπως αποδείχτηκε βοήθειά του στη σωτηρία του παιδιού.

Τι γράφει στην επιστολή της η ΠΟΕΣ:

Ένα τηλεφώνημα προς την Ομοσπονδία μας, του συναδέλφου μας Αλχία ΕΜΘ Α. Π., με τρεμάμενη φωνή και λυγμούς, ήταν αρκετό να ζητήσουμε με παράκληση την παρέμβασή σας, για την επίλυση του σημαντικότατου, πέρα και από την ίδια του τη ζωή, για τον ίδιο και την οικογένειά του, προβλήματος, που του προέκυψε.

Το μόλις τεσσάρων (4) μηνών γένους θηλυκού βρέφος του, διαγνωσθέν ιατρικώς με ένα ογκωδέστατο καρκίνωμα σπάνιας μορφής (μόλις 150 περιστατικά σε όλο τον κόσμο), λίγο έλειψε, πριν καλά καλά έρθει στη ζωή, να σταματήσει να κτυπάει η καρδούλα του, από την άνευ προηγουμένου, και πέρα από κάθε ανθρώπινη και ιατρική δεοντολογία, αντιμετώπιση που είχε, κατά τη νοσηλεία του στην Παιδοθωρακοκαρδιοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων “Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”, όπως ο ίδιος μας εξιστόρησε. Νοσηλεία και αντιμετώπιση που τον ανάγκασε να αναζητήσει υποχρεωτικώς και εσπευσμένα τη θεραπεία σε άλλη (ιδιωτική) κλινική, για να μπορέσει να επιτρέψει στο βρέφος κοριτσάκι του να προλάβει να γελάσει έστω και για λίγο. Τα έξοδα όμως πολλά και δυσβάσταχτα για τον ίδιον και την οικογένειά του.

Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

Αφορμή της παρούσας επιστολής μας στάθηκε το γέλιο που ξαναήρθε στα χείλη του μόλις λίγων μηνών βρέφους, μετά από μια άμεση, πολύωρη και επιτυχημένη εγχείρηση από ένα ολόκληρο team ιατρών, που αντιμετώπισαν τη σπάνια αυτή μορφή καρκινώματος.

Επιτρέψτε μας, γνωρίζοντας την ταπεινότητα που σας διακρίνει, να σας ευχαριστήσουμε δημοσίως και να σας συγχαρούμε για την ανθρώπινη πλευρά του ηγέτη που επιδείξατε στο συγκεκριμένο περιστατικό, όπως άλλωστε επιδεικνύετε και σε πλήθος άλλα, εξ όσων μπορούμε να γνωρίζουμε, στα οποία παρεμβαίνετε αποτελεσματικώς, για την ανακούφιση των στελεχών υφισταμένων σας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης